Szülinapi fotózás stúdióban

A szülinapok minden évben az egyik legnagyobb ünnepek között szerepelnek egy család életében, nem hiába, hiszen ezen a napon tényleg minden a szülinapos körül kell forogjon. A kisgyermekek boldog arcát látni, miközben édes kis ruhácskákban a saját kis tortájukkal maszatolnak, felejthetetlen élményeket jelentenek. Érdemes lencsevégre kapni ezeket a pillanatokat egy profi gyerekfotós által is, hogy ezek az emlékek örökre megmaradhassanak, legalább fotók formájában. De mire is számítsunk egy ilyen szülinapi fotózáson?

Szülinapi torták és díszletek

A szülinapi gyermekfotózás helyszínét, az az a fotóstúdiónkat mi magunk díszítjük fel, különböző színes szalagokkal, léggömbökkel, születésnapi feliratokkal, melyek a fotók hangulatát adják majd. A szülinapi tortáról is mi gondoskodunk, hogy minél több terhet vehessünk le a szülők válláról, hiszen egy szülinap lebonyolítása elég stresszes tud lenni. Mi azt szeretnénk, ha az egész család laza, vidám hangulatban érkezne a fotózásra, hogy ez a hangulat átragadjon majd az elkészült fotókra is. 

Szülinapi ruhácska

A szülinapi gyermekfotózás során a legjobb választás, ha színben a torta színeivel harmonizál a ruha, mert a fotók így lesznek még szebbek.  Mindenképpen ügyelni kell azonban a ruhaválasztásnál, arra, hogy olyan ruhát adjanak a csemetére, amelyet nem sajnálnak. A szülinapi torta maszatolás közben ugyanis könnyedén krémesek lehetnek az öltözékek. A szülőknek is érdemes olyan ruhában érkezni, ami habár elegánsan mutat a képeken, mégis könnyen tisztítható. Bizony, elég ritka, hogy a szülők ne kerüljenek rá a fotókra és ők ne legyenek maszatosak a szülinapi fotózás során. Ebből az igazi családi hangulatú, felhőtlen szülinapi ünneplésből születhetnek a legszebb fényképek és akár még a legmókásabb emlékek is.

Miért jobb a stúdió fotózás

Mint ahogy fentebb már említettük, a szülőknek nem kell a szülinapi zsúr szervezéssel bajlódniuk, nincs más dolguk, csak hátradőlni és lazítani. A tortától kezdve egészen a díszítésig ránk bízhatják magukat. Ha a kis szülinaposnak van kedvenc ízű tortája, vagy kedvenc színe, természetesen ahhoz igazodunk mindenben. Egy nagyjából 1-2 órás fotózásra kell számítani, mely alatt a szülinapos és a szülők is már kellőképpen megszokják a kamerát és el tudják engedni magukat. Ha a szülők szeretnék, nyugodtan magukkal hozhatják a szülinapi ajándékok egy részét is, hogy a fotós megörökíthesse a szülinapos ajándék bontását és reakcióit is a képeken.

Manó fotó fotósai számára az a legfontosabb, hogy mind a szülinapos, mind a kísérői kellemes környezetben és jól érezzék magukat, hisz ez a fotókon is jól fog látszani.A szülinapi fotózáson készült fényképek pedig nem csak a családi album felejthetetlen darabjaivá válhatnak, hanem a családtagoknak is adhatunk belőle ajándékba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük