Babaváró ajándékötletek

Egy kis csöppség érkezése nem csak a leendő szülők, hanem a rokonok és az ismerősök számára is meghatározó esemény. A babavárás lázas készülődésében a barátok ugyanúgy részt szeretnének venni mint, a pici  pocaklakó szülei. De mi is lehet az ideális ajándék egy új jövevény számára?

Praktikus ajándékok

Aranyos babatakarók, cumik és csörgők, ezek a dolgok egyetlen újszülött eszköztárából sem hiányozhatnak. Body, rugdalózó? Naná! Mindenféle praktikus kiegészítő és öltözék  nagy segítség lehet egy babás háznál, legyen szó akár zokniról, cipőcskéről, rágókáról, cuki előkéről, hordozóról, vagy játszószőnyegről.

Pelenka minden mennyiségben

Egy újszülött  baba napi szinten akár 8-10 pelenkát is elhasznál. Így néhány nagyobb csomag pelenkával és babaolajjal biztosan nem fogunk mellé, hiszen pelenkából sosem elég!

“Emlék”  ajándékba

várandósság az egyik legmeghatározóbb és legszebb időszak egy nő életében. A Manó Fotó kismama fotózása és várandós fotósorozata ezt a különleges állapotot ragadja meg képeiben. Az állapotos és gyönyörű női test megörökítése nem csak meghitt emlék, hanem kitűnő babaváró ajándékötlet is lehet.

Leendő anyukák és apukák

Azonban a babaváró buliban a szülőkről sem szabad megfeledkeznünk. A leendő édesapának  egy jó minőségű pezsgővel vagy egy üveg borral adhatjuk át gratulációnkat, míg a kismamának egy bababoltban levásárolható ajándékutalvánnyal kedveskedhetünk.

Akármilyen ajándékra is esik végül a választásunk, ne felejtsük el, hogy a fáradt kismama számára a  legértékesebb az lehet, ha a baba születése után a segítségünket ajánljuk fel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük