Karácsonyi fotózás

Karácsonykor és az egyéb ünnepi alkalmakkor a baba és gyermekfotózás különleges meglepetés lehet a kicsiknek, és ugyanakkor kedves ajándék a nagyszülőknek, a rokonoknak és a barátoknak. A fotók ilyenkor különleges, ünnepi környezetben készülnek. Műtermünkben minden évben berendezünk egy kedves, karácsonyi sarkot, karácsonyfával, órási plüssmackókkal, játékokkal, ajándékokkal és puha szőnyegekkel, ez a meghitt kis terep ideális színtere az ünnepi baba fotózásoknak és gyermek fotózásoknak egyaránt. A kicsik nagyon szeretik ezt a helyet, könnyen feloldódnak a játékok között, így sok mosolygós fotó születik ezzel a különleges háttérrel. A gyerekek be is öltözhetnek télapó ruhába, de lehetnek tündérek, angyalkák vagy éppen kismanók..

Két  különböző csomaggal várjuk a babákat, gyerekeket, családokat:

1. csomag: általános fotózás + ünnepi hangulatú kiegészítő fotózás

Ennek alapja egy hagyományos, általatok választott Manófotó csomag, (például családi vagy gyerek csomag), majd ehhez a csomaghoz pluszban készítünk karácsonyi hangulatú fényképeket is. 

Ennek a kiegészítő csomagnak az ára 15.000 ft, mely 10 db ünnepi képet tartalmaz a családról.

A fotózás részletei:

További szolgáltatások:  ünnepi képeslap, 2023-as falinaptár, fotókönyv 

2. csomag: karácsonyi mini fotózás

Ezt a csomagot azok a családok számára hoztuk létre, akik tényleg csak pár darab gyerek vagy karácsonyi képet szeretnének.
A részünkről készülünk sokféle baba és gyerek mikulásos ruhával, mini jelmezekkel, de saját magatok is hozhattok cuki kellékeket, kisruhákat.

A fotózás részletei:

Mini fotózások időpontjai:  november 5 és 19, december 3    

Fontos!  Minden fotózás bejelentkezés alapján történik!

 

Németh Erika
06 70 427 0067
info@manofoto.hu

 

Galériánk: https://manofoto.hu/galeria/karacsonyi-fotozas